Despre noi

Societatea noastra a fost infiintata in urma cu 23 de ani ,in scopul de a veni in ajutor industriilor horeca,fabricilor cu diverse activitati,oferim o gama larga de produse de cea mai buna calitate.

Dorim sa oferim satisfactie celor care ne acorda increderea. Stam aproape de clientii nostrii.

  • Promitem sa surprindem in continuare prin completarea gamei de produse oferite, prin servicii profesionale, acest process continua intr-un ritm alert.
  • Imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite, solutiilor cu care venim in intampinarea nevoilor clientilor nostrii.
  • Antrenarea, perfectionarea constanta catre professionalism
  • Deschidere catre nou-inovatie, cercetare
  • Portofoliul nostru de produse acopera intregul sortiment
  • Suntem un furnizor de servicii complete
  • In desfasurarea activitatii vom actiona cu respect fara discriminare si intr-un mod corect din punct de vedere etic
  • Am inteprins toate demersurile necesare ca aceste lucruri sa aiba loc.

Pentru a verifica cele de mai sus va provocam sa parcurgeti celelalte sectiuni ale site-ului nostru, sa ne vizitati, sa ne contactati telephonic sau lasandu-ne un mesaj. 

Va invitam sa va alaturati noua pe drumul spre reusita bazandu-ne pe cunostintele fondate, pe anii de studiu si experienta practica, confirmate de rezultatele remarcabile de pana acum.

Suntem convinsi ca nu veti regreta optiunea de a ne vizita si de a veni alaturi de noi in efortul reciproc de a schimba lumea de azi.

Produsele comercialzate de catre societatea noastra se vand numai persoanelor juridice.

Produsele se  distribuie  cu ajutorul  firmelor de curierat respectiv fan curier

Toate marfurile sunt insotite conform legilor in vigoare ANAF de facturare  fiscala.

Confectionam si comercializam o gama larga de produse ,uniforme de lucru. Aranjamente pentru restaurant si hoteluri, lenjerii si multe alte articole necesare partenerilor nostri.

Societatea noastra are capital integral roman, un colectiv tanar si dinamic, deschis spre nou.

Compania s-a extins într-un ritm constant şi rapid, dar pe lângă calcule şi cifre, cel mai important capital al modelului de business atelieru  este cel uman. Angajaţii care lucrează la noii  alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri.

Atelierul nostru înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinele noastre. Pe lângă consiliere şi consultanţă, serviciile de logistică şi asistenţă transformă vizita la noi într-o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu prietenos, atent şi flexibil, dedicat planurilor celor întreprinzători.